CamelBak - Chute Wolf, 0,6L juomapullo
CamelBak - Chute Wolf, 0,6L juomapullo

CamelBak - Chute Wolf, 0,6L juomapullo

16,92 €
19,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää
Palautusoikeus 30 päivää

Juomapullo, joka mahdollistaa veden nauttimisen nopeasti ja siististi. Suunniteltu päivittäiseen käyttöön tarjoamaan vettä silloin kun sitä tarvitaan.

Korkki on helppo avata vain puolikkaan kierroksen kääntämällä, ja se lukittuu kiinni pullon kanteen pois tieltä. Täyttäminen hanasta juoma-aukon kautta on nopeaa, siistiä ja käytännöllistä. Kantta ei siis tarvitse avata lainkaan muuten kuin pesua varten. Rakenne myös eliminoi mahdollisuuden kadottaa korkkia. 

Juoma-aukon kulma, mitoitus ja muotoilu on suunniteltu tarjoamaan suuren veden virtaaman, jotta kerta-annos voi tarvittaessa olla riittävä. Suuaukossa kierteet ovat sisäpuolella, joten sen ulkopinnasta on saatu sileä, jolloin huulet menevät aukon reunojen kanssa tiiviisti. Soveltuu myös likaisiin olosuhteisiin: Korkki suojaa suuaukkoa ja se on helppo pitää puhtaana.  

Integroitu kiinnityslenkki tekee pullon kantamisesta helppoa ja se on muotoiltu huomioiden myös pitkäaikainen yhtäjaksoinen sormella kantaminen. Valmistettu materiaaleista jotka eivät aiheuta veteen lainkaan hajuja tai makuja. Kaikki osat helppo puhdistaa astianpesukoneessa. 

Materiaali iskunkestävää BPA-vapaata Tritan muovia. 

Tuotteella 10 vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu. 

Pituus:
9 cm
Korkeus:
14 cm
Leveys:
9 cm
Paino:
140 g
Samankaltaiset tuotteet