Joulun liikuttavimmat lahjat Treenikamoilta / Tilaa 19.12. mennessä / Pidennetty palautusoikeus
Chakrakivet
Chakrakivet
Chakrakivet
Chakrakivet
Chakrakivet
Chakrakivet
Chakrakivet

Chakrakivet

12,90 €
sis. 24 % ALV
Chakrakivet tasapainottavat luonnollista olotilaasi ja edistävät henkistä hyvinvointia. Aseta kiviä kehon päälle poistamaan negatiivisia energioita.
Toimitus 0-4 arkipäivää
30 päivän palautusoikeus

Chakrakivet ovat yksi keino puhdistaa negatiivisia energioita kehosta. Sopivat osaksi meditaatioharjoittelua tai energiahoitoa.

Oppi ihmiskehon seitsemästä energiakeskuksesta, chakrasta, on lähtöisin Intiasta. Ajattelutavan mukaan chakrat ottavat vastaan ja kanavoivat maailmankaikkeuden ja ihmisen välillä liikkuvia energiavirtoja. Chakrat voivat joutua epätasapainoon vaikeiden kokemuksien tai kuluttavan elämäntyylin takia. 

Chakrakivet tasapainottavat luonnollista olotilaasi ja edistävät henkistä hyvinvointia. Niitä voi asetella kehon päälle poistamaan negatiivista energiaa ja antamaan omalle sisäiselle energialle tilaa ottaa paikkansa. Kivet sopivat osaksi meditaatioharjoittelua, reikihoitoa tai energiaparannusta. Hoidon jälkeen negatiiviset kivet voidaan puhdistaa erimerkiksi äänimaljan värähtelyn avulla, tai huuhtelemalla kivet kylmällä vedellä.

Kivet: Kirkas kvartsi, ametisti, sodaliitti, aventuriini, keltainen jade, tiikerinsilmä, jaspis.

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.
Mallinumero: RY1108
Tuotenumero: 5029476011087