Burn Machine - SB-8, 3,6 kg
Burn Machine - SB-8, 3,6 kg Burn Machine - SB-8, 3,6 kg Burn Machine - SB-8, 3,6 kg Burn Machine - SB-8, 3,6 kg Burn Machine - SB-8, 3,6 kg

Burn Machine - SB-8, 3,6 kg

Tuotetta rajoitettu erä.
94,95 €
189,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Burn Machine SB-8 on täydellinen väline kardiovaskulaarisen kunnon ja lihasvoiman nostamiseen. Aerobinen (kardiovaskulaarinen) kunto on yksi tärkeimmsitä fyysisen kunnon elementeistä. Muita ovat lihasvoima ja kestävyys, notkeus ja ala-selän toiminta. Aerobinen kunto kuvastaa sydämen pumppaaman ja lihaksiin kuljettaman hapen määrää sekä lihasten kykyä käyttää hyväkseen saamansa happea. Aerobisen kunnon kohotessa sydän- ja verenkiertoelimistö kykenee yhä paremmin suorittamaan tärkeintä tehtäväänsä: kuljettamaan happea ja energiaa koko kehon tarpeisiin.


Burn Machine on yksi maailman tehokkaimmista välineistä treenata siellä missä ikinä liikutkin. SB-8 toimii istuallaan tai seisten. Se soveltuu myös erinomaisesti fyysiseen kuntoutukseen, esimerkiksi pyörätuolissa.


SB-8 soveltuu treenivälineeksi aloittelijoille, nuorisolle tai vaikka hyvänä lähtökohtana fysikaaliselle kuntoutukselle.


Vaikka 3,6 kiloa ei kuulosta paljolta, tarjoaa SB-8 sinulle voittamattoman treenivastuksen. Burn Machinen paino yhdistettynä sen toimintamekanismiin tarjoaa sinulle todella korkeatasoisen harjoituksen.


Tämä kevyt liikuntaväline soveltuu erityisesti naisille, nuorille, senioreille tai ylävartalon kuntoutukseen, sekä kaikille nyrkkelijöille. Se on helppokäyttöinen ja monipuolinen koko perheelle soveltuva laite, lähes olemattomalla loukkaantumisriskillä. Lisäksi se toimii myös ryhmäliikunnassa, aerobisiin lajeihin sekä eri kamppailulajien harjoitukseen. 


SB-8 speed bagin mukana toimitetaan Train Like A Boss treeni DVD.

Väri: teräs
Pituus:
25 cm
Korkeus:
3 cm
Leveys:
7 cm
Paino:
7.2 kg
Samankaltaiset tuotteet