Suomalainen verkkokauppa / 30 päivän palautusoikeus / Maksuton toimitus yli 150 € arvoisiin tilauksiin Matkahuollon Lähellä -paketilla
Taittuva meditaatiotuoli Tibet, öljytty, pyökki
Taittuva meditaatiotuoli Tibet, öljytty, pyökki
Taittuva meditaatiotuoli Tibet, öljytty, pyökki
Taittuva meditaatiotuoli Tibet, öljytty, pyökki
Taittuva meditaatiotuoli Tibet, öljytty, pyökki
Loppunut

Taittuva meditaatiotuoli Tibet, öljytty, pyökki

56,90 €
sis. 24 % ALV
Meditaatiotuolin avulla voit pitää jalat allasi laittamatta koko kehon painoa jaloille. Tämä helpottaa ryhdikkään ja keskittyneen asennon säilyttämistä.
Loppunut

Tuntuuko meditointi risti-istunnassa vaikealta, vai kaipaatko ehkä vaihtelua rutiineihin? Sitä varten on taittuva meditaatiotuoli.

Meditaatiotuolin avulla voit pitää jalat allasi laittamatta koko kehon painoa jaloille. Tämä helpottaa ryhdikkään ja keskittyneen asennon säilyttämistä ja mahdollistaa mielesi seikkailla minne ikinä tahdotkin.

Meditaatiotuoli on erinomainen vaihtoehto monessa tapauksessa. Esimerkiksi, jos sinulla on kireät lonkat, takapuolellasi on taipumus puutua kesken meditoinnin tai niskaa ja hartioita alkaa särkeä. Meditaatiotuolin avulla voit suoristaa jalat allesi ja pitää nilkat samassa linjassa polvien kanssa, mikä vähentää polvien kiertymistä. Meditaatiotuoli myös jakaa painoa jaloilta istumalihaksille lievittäen takapuolen puutumista. Meditaatiotuolilla on helppo löytää ja pitää suora selkä ja ryhdikäs asento, mikä lievittää niskan ja hartian särkyjä meditoidessa.

Ja vaikka meditaatiossa olisikin lähellä nirvana-tasoa, joskus vaihtelu voi piristää ja antaa uutta virtaa meditoimiseen. Meditaatiotuolin avulla voi myös kokeilla pitää todella pitkiä ja syvällisiä meditaatiosessioita vähemmän kramppaavan kehon vuoksi. 

Meditaation lisäksi tämä tuote voi sopia myös muihin keskittymistä vaativiin tehtäviin, kuten opiskelu, lukeminen, luova tekeminen tai työ. Ja se on taitettava, joten voit helposti ottaa sen mukaan - puistoon, metsään tai kaukana olevaan retriittiisi!


Tuotetiedot:

  • Koko: 46 x 17 x 18,5 / 21 cm
  • Koko taitettuna: 48 x 17 x 5 cm
  • 100% käsintehty EU: ssa
  • Umpipuinen pyökki, öljytty
  • Sopii max. 100 kg
  • Paino n. 2,1 kg.

Valmistettu massiivisesta pyökkipuusta, joka on öljytty. Toimitetaan ilman tyynyä. 100% käsintehty meditaatiotuoli.

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.
Mallinumero: BN572BG
Tuotenumero: 4250367930229
Talk about your brand

Tell your customers about your brand. Promote a product, make announcements or share information about your store.