Suomalainen verkkokauppa / 30 päivän palautusoikeus / Maksuton toimitus yli 150 € arvoisiin tilauksiin Matkahuollon Lähellä -paketilla
Birdy, lehtipuinen hierontaväline
Birdy, lehtipuinen hierontaväline

Birdy, lehtipuinen hierontaväline

8,90 €
sis. 24 % ALV
Hierontavälineen kolme eri uloketta sopivat kaikille lihaksille ja helpottavat lihasjumeja, avaa lihasten lukkoja ja saa lihakset rentoutumaan.
Toimitus 0-4 arkipäivää
30 päivän palautusoikeus

Hierontaväline tarkasti kohdistettuun ja syvään lihasten käsittelyyn. Hierontavälineen kolme eri uloketta sopivat kaikille lihaksille ja helpottavat lihasjumeja, avaa lihasten lukkoja ja saa lihakset rentoutumaan. 

Tuotetta on helppo käyttää sen kurvikkaan muotoilun vuoksi. Siitä on helppo pitää kiiini. Birdyllä voi tehdä lihasten painelua tai keinuvaa edestakaista liikettä.


Kipupisteiden löytäminen käsivarsista, jaloista ja selästä:
Kun tunnustelet lihaksia, saatat huomata, että jotkut kohdat ovat herkempiä. Usein lihasten jumit voi jopa tuntea, ikään kuin pieninä solmuina. Aloita hieronta painamalla kipukohtaa yhdellä hierontavälineen ulokkeella ja hitaasti lisää painetta. Paina kipukohtaa noin 30 sekunnin ajan. Toista uudelleen lyhyen tauon jälkeen. Birdy on hierontaväline, joka muotonsa vuoksi on tehokas kohdistettuun ja syvään lihasten käsittelyyn.


Tuotetiedot:

  • Erityisen tehokas syvään ja kohdistettuun lihasten käsittelyyn
  • Koko: 10 x 5 cm.
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.
Mallinumero: 333B
Talk about your brand

Tell your customers about your brand. Promote a product, make announcements or share information about your store.