Suomalainen verkkokauppa / 30 päivän palautusoikeus / Maksuton toimitus yli 150 € arvoisiin tilauksiin Matkahuollon Lähellä -paketilla
Bambu varvassukat, murrettu sininen
Bambu varvassukat, murrettu sininen
Bambu varvassukat, murrettu sininen

Bambu varvassukat, murrettu sininen

9,80 €
sis. 24 % ALV
Feelmaxin extra-pehmeästä bambulangasta valmistetut varvassukat ovat super mukavat käyttää ja antavat jalkojen hengittää.
Määräalennus
Alennusprosentti
+ 10 kpl
15 %
+ 5 kpl
10 %
+ 3 kpl
5 %
Toimitus 0-4 arkipäivää
30 päivän palautusoikeus

Feelmaxin extra-pehmeästä bambulangasta valmistetut varvassukat ovat super mukavat käyttää ja antavat jalkojen hengittää. 

Bambulangan ominaisuuksiin kuuluu mm. tehokas kosteuden haihduttaminen, lämpötilojen säätely sekä antibakteerisuus. Bambu ei myöskään ole allergisoiva materiaali, joten se sopii lähes kaikille! Bambu on myös perinteistä puuvillasukkaa ekologisempi valinta, eli loistava valinta tietoiselle kuluttajalle. Sukan materiaaliin on lisätty hiukan polyamidia (17 %) ja elastaania (3%) joustavuuden takaamiseksi.

Varvassukat ovat miellyttävät ja terveelliset käyttää. Erillään olevat ja luonnollisesti askeltaessa leviävät varpaat ehkäisevät jalkojen hajun sekä rakkojen muodostumista. Toisiinsa koskevat varpaat lisäävät varpaiden hikoilua sekä lisäävät rakkojen syntymisen mahdollisuutta. Varvassukat ovat siis luonnollisesti mukavat käyttää.


Tuotetiedot:

  • Väri: murrettu (mottled) sininen
  • Saatavilla kahdessa koossa: 35-41 / 42-48
  • Materiaali:
    • 80% bambua
    • 17% polyamidia
    • 3% elastaania. 
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.
Nainen-31

Varpaat kiittää

Hyvän tuntuiset, ei hierrä ja tarpeeksi suuret varvastilat, sekä hyvin joustavat sukat. Varsi hiukan kireä, mutta muuten hyvä ostos ????
Heli

Hyvät sukat

Mukavat sukat jalassa. Vähän turhan korkea varsi omaan makuun, mutta menettelee. Melko ohuet, joten saa nähdä kuinka kauan kestävät.
Sukankuluttaja

Parhaat sukat

Nämä varvassukat ovat kyllä niin mukavat jalassa. Vaikka ovatkin hieman ohuempia kuin puuvillaiset sukat, kestävät ne mielestäni jopa paremmin kovaakin kulutusta kuin puuvillaiset.
Mallinumero: BA42MC-4
Tuotenumero: 6417989950426,-433
Talk about your brand

Tell your customers about your brand. Promote a product, make announcements or share information about your store.