Suomalainen verkkokauppa / 30 päivän palautusoikeus / Maksuton toimitus yli 150 € arvoisiin tilauksiin Matkahuollon Lähellä -paketilla
Backflow kartiosuitsuke, Black Champa

Backflow kartiosuitsuke, Black Champa

4,90 €
sis. 24 % ALV
Backflow suitsukkeet ovat sisältä onttoja, muotoonsa puristettuja suitsukekartioita, joiden savu virtaa alaspäin luoden kauniin vesiputousefektin.
Toimitus 0-4 arkipäivää
30 päivän palautusoikeus

Black Champa suitsukkeessa on pehmeä ja mausteinen aromi, joka luo ympärilleen rauhoittavan ja stressiä vähentävän ilmapiirin.

Backflow suitsukkeet ovat sisältä onttoja, muotoonsa puristettuja suitsukekartioita, joiden savu virtaa alaspäin. Tästä syystä ne luovat kauniin vesiputous efektin backflow-suitsuketelineissä.

Black Champa jäljittelee yhtä Intian suosituimmista suitsuketuoksuista, Nag Champaa. Suitsukkeen tuoksu ei ole liian hallitseva tai intensiivinen, vaan juuri sopivan pehmeä ja täyteläinen. Jasmiinia sisältävää tuoksua kuvaillaan raikkaaksi, mausteiseksi ja eksoottiseksi. Sopii erinomaisesti jooga- ja meditaatioharjoituksiin, tai luomaan kotiin seesteistä tunnelmaa. 

Käyttö: Polta suitsuketta tarkoitukseen sopivalla palamattomalla alustalla. Sytytä kartio kärjestä ja anna liekin palaa muutaman sekunnin ajan, puhalla varovasti sammuksiin. Älä jätä savuavaa suitsuketta valvomatta. Sammuta painamalla lämmönkestävää pintaa vasten. Tuuleta tila suitsukkeen polton jälkeen.


Tuotetiedot:

  • Käytetään meditaatiossa ja joogassa
  • Luo rentouttavan ja rauhallisen tunnelman
  • Laadukkaat ainesosat tarjoavat pitkäkestoisen tuoksun
  • 24 kpl per pakkaus
  • Paloaika1-2 tuntia.Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.
Mallinumero: 3263
Tuotenumero: 8904245403263
Talk about your brand

Tell your customers about your brand. Promote a product, make announcements or share information about your store.