Suomalainen verkkokauppa / 30 päivän palautusoikeus / Maksuton toimitus yli 150 € arvoisiin tilauksiin Matkahuollon Lähellä -paketilla
Käsipuristin, pari

Käsipuristin, pari

8,90 €
sis. 24 % ALV
Vahvistaa sormien, ranteiden ja kyynärvarsien lihaksia sekä edistää verenkiertoa koko käsivarsien alueella. Myydään pareittain.
Toimitus 1-10 arkipäivää
30 päivän palautusoikeus

Vahvistaa sormien, ranteiden ja kyynärvarsien lihaksia sekä edistää verenkiertoa koko käsivarsien alueella. Myydään pareittain.

Käsipuristimien käyttö lisää nimensä mukaisesti käsien puristusvoimaa. Harjoittelu vahvistaa sormien, ranteiden ja kyynärvarsien lihaksia. Hyvä puristusvoima parantaa suorituskykyä esimerkiksi kiipeilyssä, painonnostossa ja mailapeleissä. Lisäksi puristimen käyttö edistää verenkiertoa käsivarsissa, mikä voi ehkäista jännetuppi- ja kyynärpäävaivoja. Pienikokoinen laite on helppo pitää mukana, ja harjoittelu sopii vaikka taukojumpaksi työpäivän aikana. 

Avento käsipuristimet on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Kahvoissa vaahtomuovista valmistetut pehmusteet, jotka parantavat otetta ja ehkäisevät hankausta kämmenissä. Myydään pareittain.


Tuotetiedot:

  • Erinomainen treeniväline käsille ja kyynärvarsille
  • Parantaa puristusvoimaa
  • Pehmeät vaahtomuovikahvat
  • Teräsrunko
  • Paino: 125 g
  • Myydään pareittain.
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.
Mallinumero: 77895
Tuotenumero: 8716404277895
Talk about your brand

Tell your customers about your brand. Promote a product, make announcements or share information about your store.