Suomalainen verkkokauppa / 30 päivän palautusoikeus / Maksuton toimitus yli 150 € arvoisiin tilauksiin Matkahuollon Lähellä -paketilla
Auringonkukka suitsukekimppu, 10 cm

Auringonkukka suitsukekimppu, 10 cm

8,90 €
sis. 24 % ALV
Valkoisen salvian ja auringonkukan tuoksu luo ympärilleen positiivista energiaa ja aurinkoa. 10 cm suitsukekimppu palaa jopa 2 tuntia.
Toimitus 0-4 arkipäivää
30 päivän palautusoikeus

Valkoisen salvian ja auringonkukan tuoksu luo ympärilleen positiivista energiaa ja aurinkoa.

Tämä kukkainen suitsukekimppu torjuu tehokkaasti negatiivisuutta ja levittää ympärilleen hyvää tunnelmaa. Valkosalvia tunnetaan puhdistavista ominaisuuksistaan. Auringonkukka on varma kesän merkki, ja piristää varmasti kaikkien päivää.

Tämä suitsuke toimii erinomaisesti osana energisoivaa joogaharjoitusta, tai elinvoimaa lisäävää meditaatiohetkeä.

Käyttö:

Polta suitsuketta kimppuna, yksittäisinä lehtinä tai murrettuna paloina. (Polta suitsuketta aina palamattomalla alustalla, valikoimastamme löydät myös suitsukkeen polttamiseen suunnitellut alustat). Jos poltat suitsuketta kimppuna, sytytä ainoastaan nipun yläosa palamaan, ja puhalla hetken päästä sammuksiin, jolloin nippu jää savuamaan. Savun muodostumista voi kiihdyttää puhaltamalla suitsukekimppuun hieman ilmaa. Huomioithan, että kimppusuitsukkeet tuottavat huomattavasti enemmän savua kuin suitsuketikut, ja palavat pitkään. Voit sammuttaa nipun "tumppaamalla" sen palamatonta alustaa vasten. Huolehdi tilojen riittävästä tuuletuksesta suitsukkeen polttamisen jälkeen.

Puhdistaaksesi itsesi ohjaa savua omaan suuntaasi, sydäntäsi kohti ja pään yli. Tämän jälkeen voit kiertää taloasi suitsukkeen kanssa, puhdistaen myös sen. Ohjaa savua ulos avoimista ovista tai ikkunoista, jolloin huoneilma pääsee puhdistumaan.


Tuotetiedot:

  • Valkosalvia ja auringonkukka
  • Paloaika: 1–2 tuntia
  • Koko: 10 cm nippu
  • Luo positiivista ilmapiiriä.
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.
Mallinumero: 7377
Tuotenumero: 7434627367377
Talk about your brand

Tell your customers about your brand. Promote a product, make announcements or share information about your store.