Joulun liikuttavimmat lahjat Treenikamoilta / Tilaa 19.12. mennessä / Pidennetty palautusoikeus
Alkaline Herbs, luomuyrttitee

Alkaline Herbs, luomuyrttitee

4,90 €
sis. 24 % ALV
Alkalisoivassa yrttiteessä yhdistyy voikukka, nokkonen ja laventeli. Luontaisesti kofeiiniton.
Määräalennus
Alennusprosentti
+ 5 kpl
10 %
+ 3 kpl
5 %
Toimitus 0-4 arkipäivää
30 päivän palautusoikeus

Alkalisoivassa yrttiteessä yhdistyy luonnon omat supertuotteet, voikukka, nokkonen ja laventeli. Luontaisesti kofeiiniton.

Alkalisoiva tee lisää elimistön emäksisyyttä, eli tasapainottaa epäterveellisen ruokavalion, kuten liian suolaisen ja rasvaisen ruuan aiheuttamaa happamuutta kehossa. Alkalisoivia ruokia tai juomia suositellaan nautittavan säännöllisesti muutaman kerran viikossa, elimistön pH-tasapainon neutralisoimiseksi.

Voikukka on erityisen tehokas kehon puhdistaja, se puhdistaa verta, maksaa, ja munuaisia. Voikukan sanotaan myös edistävän ruoansulatusta ja helpottavan erilaisia vatsan ja suoliston vaivoja. Kaiken tämän lisäksi, säännöllisellä voikukan käyttämisellä saatat huomata ihosi kirkastuvan ja rauhoittuvan. Rautapitoinen nokkonen lisää hemoglobiinia ja punasolujen määrää veressä sekä voi myös tasata verenpainetta. Laventeli puolestaan tunnetaan rentouttavasta ja stressiä lievittävästä vaikutuksestaan.

Luontaisesti kofeiiniton yrttitee, jossa on mieto, tasapainoinen ja ihastuttava maku. Kokeile ayurvedalaista teetä esimerkiksi jooga- tai meditaatioharjoituksen yhteydessä.

Haudutusohje:

Kaada 250 ml kiehuvaa vettä teepussin päälle, anna hautua 7 minuuttia parhaan maun varmistamiseksi. Nauti!


Tuotetiedot:

  • Ayurvedinen yrttitee kehon pH:n tasapainottamiseen
  • Maustettu voikukalla, nokkosella ja laventelilla
  • Pakkaus sisältää 17 teepussia, =35,7 g
  • Vegaaninen
  • Lisäaineeton
  • Luontaisesti kofeiiniton.

YOGI TEA® -juomat ovat ayurvedisiä teejuomia ja niiden juuret ovat 3000 vuotta vanhoissa ayurvedisissä opeissa kehon, mielen ja hengen tasapainosta.

Jooga ja ayurvediset opit alkoivat levitä Intiasta maailmalle 1960-luvulla.

Yksi kokonaisvaltaisen ja joogisen elämäntavan uranuurtajista oli Yogi Bhajan, joka tarjoili oppilailleen aromaattisia tee-sekoituksia. Oppilaat alkoivat kutsua tätä teetä "jogin teeksi" ja YOGI TEA® sai alkunsa. Vuonna 1986 YOGI TEA® lanseerattiin Eurooppaan. Vain parhaita raaka-aineita - Valvotuilta ja sertifioiduilta luomutiloilta.

Feel good, Be good, Do good.

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.
Mallinumero: 1361433
Tuotenumero: 4012824404281