Suomalainen verkkokauppa / 30 päivän palautusoikeus / Maksuton toimitus yli 150 € arvoisiin tilauksiin Matkahuollon Lähellä -paketilla
Pilatesmatto, 10 mm, pujotusreiällä
Pilatesmatto, 10 mm, pujotusreiällä

Pilatesmatto, 10 mm, pujotusreiällä

84,90 €
sis. 24 % ALV
Align-Pilateksen pilatesmatto mattotunneille. Hyvä vaimennus ja helppo pitää puhtaana. Säilyttää muotonsa ja jakaa käyttäjän painon tasaisesti. Pujotusrei'illä.
Toimitus 0-4 arkipäivää
30 päivän palautusoikeus

Erinomainen Pilateksen mattotunneille ja kaikille Pilates-studiolle - pujotusreiät helppoon säilyttämiseen seinällä! 

Align-Pilates on pilateslaitteiden ja -välineiden asiantuntijabrändi, ja heidän korkeiden standardiensa mukaisesti tämä pilatesmatto jakaa käyttäjän painon ja koon erinomaisesti pinta-alalleen. Pilatesmatto antaa erinomaisen vaimennuksen ja pitää muotonsa hyvin.

Nämä pilatesmatot on valmistettu korkealaatuisesta TPE-materiaalista, joka on 100-prosenttisesti kierrätettävä, läpäisemätön ja hygieeninen, eivätkä ne sisällä PVC:tä tai lateksia. 

Tässä mallissa on pujotusreiät, josta pilatesmatto voidaan nostaa helposti säilytykseen seinälle. Reikien minimietäisyys toisistaan on 47 cm ja maksimi 53 cm. Saatavana myös ilman pujotusreikiä.

 Tuotetiedot:

  • Mitat: 180 cm x 60 cm x 10 mm
  • Reikien etäisyys: minimi 47 cm ja maksimi 53 cm
  • Materiaali: TPE (termoplastinen elastomeeri) kierrätettävä ja hajoava. Ei sisäistä verkkoa, koska matto on itsessään venymistä kestävä.
  • Ei sisällä PVC:tä eikä lateksia

Hoito-ohje

Align-Pilateksen pilatesmatto on valmistettu suljetusta solumuovista (TPE), joten se ei ime itseensä kosteutta. Pilatesmaton puhdistamiseksi pyyhi puhtaaksi kostealla liinalla ja pienellä määrällä ympäristöystävällistä saippuaa ja vettä.

Älä käytä matoilla kovia kemikaaleja ja varo hankaamasta mattoa liikaa, koska se voi vahingoittaa pintaa. Syväpuhdistusta varten sekoita 200 ml valkoviinietikkaa kylpyammeelliseen lämmintä vettä ja liota 30 minuuttia. Huuhtele puhtaalla vedellä ja kuivaa pyyhkeellä. Älä pese koneessa tai käytä linkousta, koska se voi vahingoittaa mattoa.

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.
Mallinumero: PAPMAT10EYE
Talk about your brand

Tell your customers about your brand. Promote a product, make announcements or share information about your store.