Suomalainen verkkokauppa / 30 päivän palautusoikeus / Maksuton toimitus yli 150 € arvoisiin tilauksiin Matkahuollon Lähellä -paketilla
Laitematto, 250 x 100 cm
Laitematto, 250 x 100 cm
Laitematto, 250 x 100 cm

Laitematto, 250 x 100 cm

79,90 €
sis. 24 % ALV
Align-Pilates laitematto on suunniteltu käytettäväksi kaikkien pilateslaitteiden alla. Suojaa lattiaa ja pidentää laitteen käyttöikää.

Align-Pilates laitematto on suunniteltu käytettäväksi kaikkien pilateslaitteiden alla. Suojaa lattiaa ja pidentää laitteen käyttöikää. Paksuus 4,5 mm.

Tukeva ja vaimentava matto on lähes pakollinen varuste pilateslaitteen alle. Matto suojaa lattiaa laitteen liikkeen aiheuttamalta naarmuuntumiselta. PVC-maton lipsumaton pohja varmistaa että laite pysyy tukevasti paikallaan liikkeitä suoritettaessa. Lisäksi matto vaimentaa reformerin ääntä, ja pidentää sen käyttöikää estämällä pölyä pääsemästä laitteen liikkuviin osiin. 250 x 100 cm matto on juuri sopivan kokoinen reformerin alle. 

PVC-matto kestää pyyhkimistä tavallisilla pesuaineilla, joten sitä on hygieenistä käyttää myös pilatesstudioilla, joissa on vaihtuvat vierailijat. 


Tuotetiedot:

  • Suunniteltu käytettäväksi pilates reformerin alla
  • Tarjoaa erinomaisen lattian suojan
  • Auttaa pidentämään laitteen käyttöikää
  • Mitat: 250 cm x 100 cm x 4,5 mm
  • Paino: 3 kg
  • Materiaali: PVC (flataatiton)
  • Väri: musta.

Tärkeä huomautus reformerimatosta: Jos lattia on käsitelty vesipohjaisilla lakoilla, anna kuivua vähintään 3 kuukautta ennen kuin käytät pinnalla mattoa/pilateslaitetta tuotteitamme. Sopii vain lattiapinnoille, jotka on käsitelty liuottimettomilla tiivisteillä.


Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.
Mallinumero: PAPFLOORMAT
Tuotenumero: 5060581822380
Talk about your brand

Tell your customers about your brand. Promote a product, make announcements or share information about your store.