Joulun liikuttavimmat lahjat Treenikamoilta / Tilaa 19.12. mennessä / Pidennetty palautusoikeus
Fuse Ladder
Fuse Ladder
Fuse Ladder
Fuse Ladder
Fuse Ladder
Fuse Ladder
Fuse Ladder
Fuse Ladder
Fuse Ladder
Fuse Ladder
Fuse Ladder
Fuse Ladder

Fuse Ladder

1 749,90 €
sis. 24 % ALV
Fuse Ladderilla on kuin pilateslaite seinällä. Seisten tehtävät harjoitukset sisältävät variaatioita pilatesliikkeistä käyttäen jousia, puolia, tai selkänojaa.
Toimitus 5-30 arkipäivää

Toivota tervetulleeksi Fuse Ladder - uusi, dynaaminen harjoitusväline Washingtonin suosituimmalta Pilates-studiolta, Fuse Pilatekselta. Pitkän kehittelyn tuloksena Fuse Pilates ja Align-Pilates loivat tämän uusimman Fuse Ladderin version - pehmustetulla selkätuella, nopeasti säädettävillä jousilla, liikuteltavilla kiinnityssilmukoilla ja äärettömän laajoilla harjoittelumahdollisuuksilla!

Fuse Ladder vetoaa sekä asiakkaisiin että ohjaajiin, jotka haluavat kestävyys- tai kehonpainoharjoittelua, rankkaa funktionaalista harjoittelua, yksilöllistä ja alati vaihtuvia ohjelmia. Fuse Ladder on halvempi kuin Reformeri tai perinteisemmät kuntosalilaitteet ja se vie huomattavan paljon vähemmän tilaa. Lisäksi samaa tilaa, jota käyttää Fuse Ladderilla harjoitteluun, voi käyttää myös mattopilatekseen ja siten tuplata studion tarjonnan. Fuse Ladder on monipuolinen harjoitteluväline, joka vetää hillittömästi puoleensa - jokainen, barre-fanatikoista HIIT-ohjaajiin, voi haastaa itsensä oman kestämisensä äärirajoille Fuse Ladderin kanssa. Paitsi, että Fuse Ladderilla harjoittelu on rankkaa, se on myös hauskaa. Fuse Ladderin liikkeet tehdään pääasiassa seisten (ja kiipeillen ja roikkuen) ja siten siitä saa hyvää vastapainoa nykyään niin yleiseen istumapainoitteiseen elämäntapaan.

Fuse Ladderilla voi tehdä hauskan ja teokkaan harjoituksen yhdistäen jousilla tehtäviä vastusliikkeitä kuten Half Cadillacilla, mutta kiipeillen, roikkuen, ketterästi ja tasapainoillen haastaen itsensä kokonaan uudelle tasolle. Seisten tehtävät harjoitukset sisältävät variaatioita kyykyistä, askelkyykyistä ja tasapainohaasteista käyttäen jousia, puolia, tai selkänojaa. Lattiaharjoitteissa voi käyttää jousia ja puolia lisähaasteena. Kahdella ylimmällä puolalla voi roikkua, vetää leukoja ja muita ylävartaloa vahvistavia ja venyttäviä liikkeitä. Ylimpiä puolia ja jousisilmukoita voi käyttää myös Suspension Trainerin kanssa. Saadaksesi inspiraatiota Fuse Ladderista ja ymmärtääksesi paremmin, mihin kaikkeen sinä tai asiakkasi sillä pystytte, katso opastusvideot Fuse Ladderin kotisivuilta: KLIKKAA TÄSTÄ.


Toimitus sisältää:

  • 1 x Roll Up -tanko
  • 1 x  pehmustettu selkätuki, jossa koukut sen kiinnittämiseksi puoliin
  •  2 paria liukuvia jousen kiinnityssilmukoita
  • 3 x kiinteitä silmukoita
  • 2 x 47 cm Extra Light, lyhyt jousi (keltainen)
  • 2 x 64 cm Light, pitkä jousi (violetti)
  • 2 x 64 cm Medium, pitkä jousi (punainen)
  • 1 x pari käsi/jalka -hihnoja, tupla D-renkaat, metalliset klipsit
  • 1 x pari kahvoja.

Koko: (Korkeus) 237 cm x (leveys) 80 cm x (syvyys) 49 cm.

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.
Mallinumero: FUSELADDER