Joulun liikuttavimmat lahjat Treenikamoilta / Tilaa 19.12. mennessä / Pidennetty palautusoikeus
Agilis MIPS pyöräilykypärä

Agilis MIPS pyöräilykypärä

98,90 €
sis. 24 % ALV
Maantiepyöräilijöille suunniteltu kypärämalli huippuhyvällä tuuletuksella ja erinomaisesti suojaavalla MIPS-teknologialla.
Toimitus 1-10 arkipäivää
30 päivän palautusoikeus

Maantiepyöräilijöille suunniteltu kypärämalli huippuhyvällä tuuletuksella ja erinomaisesti suojaavalla MIPS-teknologialla.

Giron alas asti pinnoitettu uutuusmalli on parhaimmillaan erityisesti maantieajossa, mutta soveltuu myös esimerkiksi työmatkapyöräilyyn. Huippulaatuinen valinta erinomaista suojaa arvostavalle. Agilis-mallin istuvuus on viety seuraavalle tasolle. Kaatumisissa päähän kohdistuvia kiertovoimia vähentävä MIPS-kerros on integroitu uuteen Rocloc 5.5 kiristyspantaan. Kypärässä on jopa 32 tuuletusaukkoa riittävän ilmankierron takaamiseksi. 

MIPS -teknologia

MIPS, eli Multidirectional Impact Protection System jäljittelee aivojen omaa suojajärjestelmää. Yksinkertaisesti selitettynä, kypärän sisällä on erillinen kerros, joka pääsee liikkumaan päähän kohdistuvan iskun voimasta. Tämän liikkeen on tarkoitus vähentää ja hidastaa aivoihin siirtyvän liike-energian määrää. Kypärän käyttö tutkitusti vähentää aivovammojen määrää ja vakavuutta kaatumistilanteissa!


Tuotetiedot:

  • Pyöräilykypärä maantieajoon ja yleiskäyttöön
  • MIPS-teknologia vähentää kaatumisissa aivoihin kohdistuvaa kiertoliikettä
  • Uusi Roc Loc 5.5 kiristyspanta
  • Mips integroitu kiristyspantaan
  • 32 tuuletusaukkoa
  • 3 kokovaihtoehtoa.
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.
Mallinumero: GIROKY2007112838
Tuotenumero: 768686265303