Ota yhteyttä Etusivu Ostoskori

Yritysesittely

Treenikamat.fi on täysin suomalainen nettikauppa.

Perustajina kolme nuorta yrittäjää, jotka eivät löytäneet Suomen markkinoilta mieleisiään tuotteita, joilla haluaisi treenata. Koska kaikki satumme olemaan logistiikan insinöörejä, tunsimme velvollisuudeksemme etsiä haluamillemme tuotteille toimittajat. Näin aloimme maahantuoda esimerkiksi Powerblockeja, joita ei aikaisemmin Suomen markkinoilta ollut saatavissa. Omasta harrastustarpeesta tuli siis business. Tuskin olemme ainoita samoin edenneitä ja haastamme sinutkin, hyvä lukija, tarttumaan elämäsi ongelmiin ja ratkaisemaan ne.

Pyrimme löytämään markkinoilta tuotteita, jotka ovat uusia, innostavia ja niillä treenaaminen on hauskaa. Jokainen myyntiin laittamamme tuote on tuote, jota itse käytämme (tai käyttäisimme, jos ehtisimme treenata enemmän).

Haluamme haastaa ulkomaiset nettikaupat, joita suomalaiset paljon käyttävät. Moni ei edes huomaa käyttävänsä ulkomaisia palveluntarjoajia, vaikka kotimainenkin olisi tarjolla. Nettikaupassa suomalaisetkin voivat kilpailla ja pienet kaupat voivat kampittaa suuria ketjuja sekä liikkeitä.

Jos et löydä tuotekatalogistamme tuotetta, jolla haluaisit treenata, niin ota yhteyttä! Me etsimme sen! Toimipisteemme sijaitsee Kotkassa. Tervetuloa käymään ja treenaamisen iloa!


Aleksi, Jonne ja Petri - TREENIKAMAT.fi verkkokauppiaat


Voit seurata yritystä ja sen yrittäjiä somessa, jonne päivitämme kuulumisiamme.

Facebookissa

Instagramissa

@treenikamat

#treenikamat