Tuote-esittelyt ja videot


Mikäli haluat oman tuotemerkkisi kauppaamme, ota yhteyttä ja otetaan selvillä, miten voimme auttaa. Etsimme jatkuvasti uusia tuotteita palvellaksemme treenaavia ihmisiä parhaamme mukaan.


Yhteystietomme ovat:

+358 504 667 269 (arkisin klo 8-18)

asiakaspalvelu(at)treenikamat.fi


PowerBlock

PowerBlock on sinulle, joka haluat rakentaa itsellesi voittamattoman kuntosalin kotiin. PowerBlock on maailman paras säädettävä käsipaino ja myös erinomainen työkalu kehon ammattilaisille kuten fysioterapeuteille, personal trainereille ja kuntosaleille. PowerBlock säästää runsaasti tilaa verrattuna tavanomaisiin käsipainoihin, sitä on helppo käyttää ja se on edullinen verrattuna perinteisten käsipainojen määrään, jotka tarvitaan korvaamaan yksi PowerBlock.

Saadaksesi paremman käsityksen PowerBlockeista, katso oheinen video, jossa kerrotaan tuotteen ominaisuuksista. Voit myös soittaa meille ja kysyä lisää. Jos suunnitelmissasi on tilata PowerBlock tuotteita kaupalliseen käyttöön, soita meille ja pyydä tuote-esittely luonasi. Meihin saat yhteyden soittamalla numeroon +358 504 667 269 (arkisin klo 8-18) tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu(at)treenikamat.fi.

Tästä pääset PowerBlock -tuotteisiin.Feelmax® 

- ainoa todellinen paljasjalkakenkä markkinoilla!

Feelmaxin kaikki kengät ovat paljasjalkakenkiä ja paljasjalkakenkien historia onkin lähtöisin Feelmaxilta. Paljasjalkakengät vahvistavat jalan lihaksia ilman, että sinun tarvitsee tehdä muuta kuin käyttää kenkiä normaalisti. Feelmaxin kengillä kävely voi auttaa pronaatio-, polvi-, ja selkäongelmissa. Kenkämalleja on treenaamiseen, päiväkäyttöön tai jopa vaeltamiseen.

Feelmax -sukat ovat varvassukkia. Osiin sukkia on etsitty ratkaisuja, jotka auttavat vastaamaan ongelmiin, joita monilla ihmisillä on. Tälläisiä ongelmia ovat esimerkiksi liika hikoilu, jalan pahat hajut tai bakteerikasvu. Tutustu mallistoon ja voit löytää itsellesi sukat, joita olet aina etsinyt! Feelmax on suomalainen brändi.

Tästä pääset Feelmax -tuotteisiin.Yoga Mad

Studiotasoiset jooga- ja pilatesvarusteet suoraan Englannin johtavalta toimittajalta! Suurin osa tuotteista on valmistettu ekologisista materiaaleista. Valikoima on kattava ja pitää sisällään yleisimmät tuotteet kuten joogamatot, -peitot, -tiilet, -tukipalat ja bolsterit sekä erikoisempia tuotteita kuten painopussin ja erikokoiset kiilat. Yoga Madin valikoimiin kuuluu välineet meditaatioon.

Tuotteet käyvät kotiin tai studiolle. Vastaamme kaikkiin tarjouspyyntöihin, jotka koskevat tuotteiden hankintaa studio- tai ammattilaiskäyttöön. Palvelemme myös muissa tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä sähköpostilla asiakaspalvelu(at)treenikamat.fi tai puhelimella +358 504 667 269 (arkisin klo 8-18).

Tästä pääset Yoga Mad -tuotteisiin.

 

FightBack

Fightbackin missiona on tukea päävamman saaneita urheilijoita. Tarkoituksena on myös lisätä tietoisuutta turvallisuuden varmistamisesta urheiluaktiviteeteissa.

Monet vakavat onnettomuudet ja niistä koituvat potentiaaliset vammat voitaisiin ennalta ehkäistä oikeiden turvavälineiden avulla, kuten kypärän ja muiden suojavarusteiden aktiivisella käytöllä. Perustaja Pekka Hyysalo oli vain 19-vuotias, kun hän loukkaantui vakavasti hiihtokuvauksissa. Hänen taistelunsa vaikeuksia vastaan on inspiroinut ympäri maailmaa. Hän on ensimmäinen urheilija, joka kärsi traumaattisen aivovamman (TBI) ja jota tuetaan fightbackin avulla. Alta voit katsoa lyhyen dokumentin Pekka Hyysalosta.

Tästä pääset FightBack -tuotteisiin.


Pekka Hyysalo - FightBack - Mini Documentary from SMB Productions on Vimeo.