Suomalainen verkkokauppa / 30 päivän palautusoikeus / Maksuton toimitus yli 150 € arvoisiin tilauksiin Matkahuollon Lähellä -paketilla

Toimitustavat

Jos tarvitset toimitusta ulkomaille otathan yhteyttä asiakaspalveluun.

asiakaspalvelu@treenikamat.fi

+358 504 667 269 (ark. 10 - 18)


Kotimaan toimitustavat


Matkahuollon Lähellä-paketti - 8,90 €

Nouto Matkahuollon palvelupisteestä: Toimitus valitsemaasi Matkahuollon noutopisteeseen, kuten pakettiautomaattiin, Matkahuoltoon, K-Marketiin tai R-kioskiin pääsääntöisesti 1-2 työpäivän aikana, isoimmissa kaupungeissa myös lauantaisin. Saat ilmoituksen heti, kun pakettisi on noudettavissa. 

Löydä lähin Matkahuollon palvelupiste täältä.

Saapumisilmoitus tulee tekstiviestillä, kun paketti on noudettavissa. Jos käytössä ei ole puhelinnumeroa, lähetetään e-kirje. Tilaus noudetaan saapumisilmoituksessa ilmoitetusta toimipisteestä. Paketti luovutetaan henkilötodistusta vastaan. Henkilöllisyyden voi todistaa ajokortilla, passilla tai poliisin myöntämällä henkilökortilla. Jos paketin noutaja on muu kuin osoitekorttiin merkitty vastaanottaja, täytyy paketin noutajalla olla mukana henkilötodistuksensa lisäksi valtakirja.

Mikäli olet valinnut noutopisteeksi pakettiautomaatin, saat viestin yhteydessä myös lokeron avauskoodin. 

Pakettia säilytetään noutopisteessä 7 vuorokautta, jonka jälkeen tilaus lähtee automaattisesti takaisin meille. 

Matkahuollon seurannasta voit seurata tilauksesi matkaa noutopisteeseen sähköpostiisi lähetetyllä seurantakoodilla.


Matkahuolto - Kotijakelu 15,99€

Kotijakelulähetykset jaetaan perille vastaanottajan osoitteeseen kaikkialle Suomessa. Vastaanottajalle ilmoitetaan saapuvasta Kotijakelusta tekstiviestillä tai sähköpostilla ja jakoaika sovitaan vastaanottajan kanssa. Jakeluaikaikkunoissa on paikkakuntakohtaisia eroja, suurimmilla paikkakunnilla on tarjolla jakeluaikoja myös iltaisin sekä lauantaisin. 


Postipaketti - 9,90 €

Nouda tilaamasi tuotteet valitsemastasi Postin noutopisteestä. Perillä pääsääntöisesti lähettämistä seuraavana työpäivänä. Saapumisilmoitus tulee tekstiviestillä, sähköpostilla ja Postin mobiilisovelluksella, mikäli se on käytössä. Tietojen puuttuessa toimitetaan paperinen ilmoitus vain Postin toimipisteistä noudettaville lähetyksille. 

Muistutusviesti toimitetaan 4. päivänä tekstiviestillä, sähköpostilla ja mobiilisovelluksella. 8. päivänä toimitetaan halutessa maksullinen muistutus kirjeenä. Paketin voi noutaa postista esittämällä saapumisilmoituksen / lähetystunnuksen ja henkilöllisyystodistuksen. Pakettiautomaatista lähetys noudetaan lokerokoodilla. Paketin säilytysaika on 14 vrk ja pakettiautomaateissa 7 vrk. Noutopisteet sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella, paikoissa joissa on laajat aukioloajat, usein myös viikonloppuisin ja iltaisin. Palvelupisteet ja aukioloajat löytyvät täältä.


Kirje - 3,99€

Kotiin jaettavana kirjelähetyksenä toimitetaan tilaukset, jotka sisältävät vain enintään 30 mm paksuun postituskoteloon mahtuvia tuotteita kuten esim. sukat, hanskat, pilatespallot jne. Järjestelmä tunnistaa tuotteet, jotka mahtuvat kotiin jaettavaan kirjeeseen. Mikäli tilauksesi sisältää isokokoisia tuotteita, ei tätä toimitustapaa esitetä vaihtoehtona kaupan kassalla. Kirje on perillä tavallisesti 2 – 6 arkipäivän kuluttua lähettämisestä. Suurimmillaan kotiin jaettava kirje lähetetään 30 mm paksussa, A4 -kokoisessa postituskotelossa joka ei välttämättä mahdu kaikista postiluukuista - silloin jakaja jättää saapumisilmoituksen ja lähetys pitää noutaa postitoimipaikasta.  Kirjelähetyksenä toimitetaan enintään 500 g painava lähetys. Mikäli lähetyksen kokonaispaino ylittää 500 g ei kirjelähetystä näytetä kassalla toimitustapavaihtoehtona.


Posti Kotipaketti - 19,99€

Tilaus toimitetaan asiakkaalle perille asti pääsääntöisesti tilauksen käsittelypäivästä seuraavana arkipäivänä asiakkaan kanssa sovittuna ajankohtana klo 9-21 välillä. 

Asiakkaalle soitetaan ja sovitaan toimitusaika tilatuille tuotteille. Lähetykset toimitetaan vastaanottajille arkipäivisin. Suurimmissa kaupungeissa jakelu on mahdollinen klo 21 asti. Muilla alueilla lähetykset jaetaan perille klo 14 mennessä.

Mikäli vastaanottajaa ei kahden soittoyrityksen jälkeen tavoiteta, lähetetään hänelle soittopyyntökortti toimitusajankohdasta sopimiseksi. Pakettia säilytetään saapumisviikko postissa yhden viikon ajan ja kuljetusyksikköä saapumisviikko ja yksi täysi kalenteriviikko, jonka jälkeen lähetys palautetaan lähettäjälle.


Kotiinkuljetus Kotkan alueella - 4,99 € 

Toimitamme tilauksesi ilmoittamaasi osoitteeseen Kotkan alueella. Otamme yhteyttä ennen toimituksen tekemistä.  Varastomme osoite on Ruuvikatu 4, 48770 Kotka. Asiakaspalvelun yhteystiedot ovat: asiakaspalvelu(at)treenikamat.fi, puh. arkisin 9.00-18.00 +358 504 667 269. 


Nouto varastolta - 0,00 €

Tuotteiden nouto varastoltamme: Ruuvikatu 4, 48770 Kotka. Pakkaamme tilauksen valmiiksi ja otamme yhteyttä, kun se on valmis noudettavaksi. Varaston osoite on Ruuvikatu 4, 48770 Kotka.

Asiakaspalvelun yhteystiedot: asiakaspalvelu(at)treenikamat.fi, puh. arkisin 8.00-18.00 +358 504 667 269, osoitteemme on Ruuvikatu 4, 48770 Kotka.