Maksutavat

Voit käyttää verkkokaupassamme seuraavia maksuvaihtoehtoja:

 • kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksu
 • luottokortit
 • Collector lasku / osamaksu (kuluttajille sekä yritysasiakkaille)
 • Euroloan lasku / osamaksu

Treenikamat.fi verkkokauppa tarjoaa maksutapoina tutut ja turvalliset vaihtoehdot. Treenikamojen maksuliikenteestä vastaa Verifone Finland Oy. Varaudu tunnistautumaan pankkitunnuksilla kaikissa maksutavoissa. Verkkopankissa maksaminen tai korttimaksun käyttäminen ovat kuluttomia - niistä ei peritä maksutapalisää.


Verkkopankki

Voit maksaa tilauksen ja toimituskulut verkkopankissasi tilauksen yhteydessä. Käytettävissäsi ovat seuraavat verkkopankit:

 •     Nordea
 •     OP-Pohjola
 •     Sampo
 •     Aktia
 •     Ålandsbanken
 •     Handelsbanken
 •     S-pankki
 •     LähiTapiola


Korttimaksaminen

Treenikamat.fi -verkkokaupassa kortilla maksaminen on turvallista. Me emme tallenna asiakkaan korttitietoja, vaan maksamisesta ja erittäin korkeatasoisesta turvallisuudesta vastaa yhteistyökumppanimme Verifone Oy. Luottokortilla maksaessasi tallennamme ainoastaan ostoksen viitenumeron. Tämä tarkoittaa sitä, että luottokorttitietosi tallentuvat ainoastaan niitä käsittelevien pankkien tietoihin.  Korttimaksamisen yhteydessä sinulla on halutessasi mahdollisuus tallentaa korttitiedot täysin turvallisesti tulevia ostoskertoja varten. Seuraavalla kerralla riittää, että annat samat yhteystiedot ja verkkomaksu näyttää tallennetut maksutavat. Hyväksymme Visa, Mastercard, Visa Electron ja Maestro sekä Debit kortit.


Collector laskulla tai osamaksulla maksaminen

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla tai osamaksulla yhteistyössä Collector Commercen kanssa, joka on Collector Credit Ab:n laskupalvelu. Kun valitsette maksutavaksi Collector Commercen Lasku/Osamaksun, tulette saamaan tilatut tuotteet kotiinne ennen niiden maksamista. Voitte maksaa koko summan kerralla tai jakaa maksunne pienempiin eriin. Laskun tai osamaksun maksuvaihtoehdokseen valitakseen täytyy olla täyttänyt 18 vuotta ennen tilauksen tekemistä.

Lasku saapuu postissa jälkikäteen. Yleisen käytännön mukaan Collector-lasku lähetetään asiakkaalle tilausta seuraavan kuun puolessa välissä. Esimerkiksi jos tilaus tehdään 16.1. lähetetään lasku tässä tapauksessa 15.2. Laskun saatuanne voitte valita maksatteko luoton kertasuorituksena, tai osamaksuina 24 kuukauden kuluessa maksamalla vähintään laskuun merkityn kuukauden vähimmäissumman. Todellinen vuosikorko muodostuu luottokustannuksista (korko ja erityiset maksut) annettuna luottomäärälle laskettuna vuosikorkona. Todellisen vuosikoron suuruus riippuu sekä luottomäärästä että luoton pituudesta.

Esimerkki: 1000 euron ostoksen todellinen vuosikorko 12 kk osamaksuaikana on 21 %. Tilauksen summaan lisätään Collectorin laskutuslisä 2,90eur. Collector suorittaa luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä korko viivästyneeltä ajalta.

Mikäli palautat laskulla ostamasi tuotteet palautusajan puitteissa, ei sinulle saavu laskua ollenkaan. Jos lasku kuitenkin ehtii saapua, niin sitä ei tarvitse maksaa. Mikäli palautat osan laskulla ostamistasi tuotteista, niin maksat vain pitämäsi tuotteet ja laskutuslisän. Epäselvissä tilanteissa voitte aina olla yhteydessä asiakaspalveluun: asiakaspalvelu(at)treenikamat.fi tai 050 466 7269 (ark. 8-18).

Tutustukaa tarkoin alapuolella oleviin laskutus- ja tililuottoehtoihin ennen tilaamistanne.

Täydelliset ehdot Collectorin Lasku/Osamaksusta seuraavista linkeistä:Lisätietoa Collector luotosta tästä: VAKIOMUOTOISET EUROOPPALAISET KULUTTAJALUOTTOTIEDOT

Katso Collector Luottoehdot tästä: YLEISET LASKU-, TILILUOTTO- JA OSAMAKSUVAIHTOEHDOT


Euroloan lasku ja osamaksu

Treenikamat.fi:n lasku- ja osamaksu maksutavan tarjoava Euroloan Consumer Finance Oyj (Y-tunnus 22379904), on suomalainen, julkinen osakeyhtiö ja velvoitettu noudattamaan toiminnassaan Suomen lakia ja yhtiöjärjestystä. 


Maksutapaa voivat käyttää kaikki Suomessa asuvat 20–70-vuotiaat, joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Lasku sekä osamaksu maksutapoina vaativat henkilötunnuksen antamisen. Euroloan lähettää laskun, kun olemme kirjanneet tilauksen toimitetuksi - laskun saapuu siis noin 1-2 viikon kuluessa tilauksesta. Lasku toimitetaan sähköpostitse tai postitse riippuen kumpi vaihtoehto valitaan laskun toimitustavaksi.


EUROLOAN LASKU: Saat tilaamasi tuotteet ennen maksamista sekä 14 päivää korotonta maksuaikaa - laskutuslisä 4,95€. Voit valita haluatko laskun sähköpostilla vai kirjeellä. Laskun voi helposti muuttaa osamaksuksi.


EUROLOAN OSAMAKSU: Saat tilaamasi tuotteet ennen maksamista. Voit valita itsellesi sopivan maksuajan (3, 6, 9, 12, 18, 24kk). Voit milloin tahansa maksaa koko summan kerralla. Esimerkki - arvoltaan 2000€ ostoksen todellinen vuosikorko on 14,9% maksuajan ollessa 24 kk. Kokonaishinnaksi tulee 2302,79€ (sis. koron, laskutuslisän ja avausmaksun). 


Voit lukea lisää Euroloan-maksutavoista osoitteesta: https://www.euroloan.fi/luotot/laskujaosamaksu