Ota yhteyttä Etusivu Ostoskori

Maksutavat

Voit käyttää verkkokaupassamme seuraavia maksuvaihtoehtoja:


Maksutavat yrityksille

Yksityisyrittäjä, keskikokoisen/suuren yrityksen ostoista vastaava tai julkissektorin organisaatio. Tarjoamme yrityksille joustavan laskumaksuvaihtoehdon. Maksutehto 14 pvä, ellei erikseen muuta ole sovittu. Laskutus verkko- tai paperilaskulla.

Treenikamat.fi verkkokauppa tarjoaa maksutapoina tutut ja turvalliset vaihtoehdot. Treenikamojen maksuliikenteestä vastaa Verifone Finland Oy. Varaudu tunnistautumaan pankkitunnuksilla. Verkkopankissa maksaminen tai korttimaksun käyttäminen ovat kuluttomia - niistä ei peritä maksutapalisää.


Verkkopankki

Voit maksaa tilauksen ja toimituskulut verkkopankissasi tilauksen yhteydessä. Käytettävissäsi ovat seuraavat verkkopankit:

 •     Nordea
 •     OP-Pohjola
 •     Sampo
 •     Aktia
 •     Ålandsbanken
 •     Handelsbanken
 •     S-pankki
 •     LähiTapiola


Korttimaksaminen

Treenikamat.fi -verkkokaupassa kortilla maksaminen on turvallista. Me emme tallenna asiakkaan korttitietoja, vaan maksamisesta ja erittäin korkeatasoisesta turvallisuudesta vastaa yhteistyökumppanimme Verifone Oy. Luottokortilla maksaessasi tallennamme ainoastaan ostoksen viitenumeron. Tämä tarkoittaa sitä, että luottokorttitietosi tallentuvat ainoastaan niitä käsittelevien pankkien tietoihin.  Korttimaksamisen yhteydessä sinulla on halutessasi mahdollisuus tallentaa korttitiedot täysin turvallisesti tulevia ostoskertoja varten. Seuraavalla kerralla riittää, että annat samat yhteystiedot ja verkkomaksu näyttää tallennetut maksutavat. Hyväksymme Visa, Mastercard, Visa Electron ja Maestro sekä Debit kortit.
KLARNA - Lasku

Osta nyt, maksa myöhemmin!

Klarna-laskun ehdot

Kun valitset maksutavaksi Klarna-laskun, asiointisi on turvallista ja helppoa.  

 • Saat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin maksat niitä
 • Maksuaika on 14 vuorokautta
 • Sinun ei tarvitse antaa maksukorttitietoja
 • Voit tarkastella laskua osoitteessa klarna.fi
 • Voit maksaa erissä*

Jos olet kuluttaja, sinulla on myös kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus. Huomaathan, että palautusoikeus ei koske kaikkia tuotteita ja palveluja, kuten esimerkiksi lentomatkoja, tiettynä ajankohtana tarjottavia vapaa-ajanpalveluja tai vaatimustesi mukaan valmistettuja tai muunneltuja tavaroita.

Elinkeinonharjoittajalle maksuaika on 30 päivää laskun päiväyksestä, jos kassalla näin ilmoitetaan.

Kun valitset maksutavaksi laskun, Klarna maksaa ostohetkellä tilauksen hinnan verkkokaupalle, ja oikeus saatavaan siirtyy Klarnalle. Verkkokaupan veloittama laskutusmaksu on 0 €. Jos saatavaa ei makseta, Klarna lähettää maksumuistutuksen, josta Klarna veloittaa muistutusmaksun 5,00 €. Klarna veloittaa myös viivästyskorkoa korkolain mukaan. Jos saatava maksumuistutuksista huolimatta on edelleen maksamatta, Klarna voi siirtää saatavan perintätoimistolle perittäväksi, mikä voi aiheuttaa perintäkustannuksia.

Luottokelpoisuuden arviointi

Klarna tarkistaa ostohetkellä tilaajan luottokelpoisuuden, mikä voi tarkoittaa myös luottotietojen tarkistamista luottotietopalvelusta.

Henkilötietojen käsitteleminen

Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Klarna käyttää henkilötietoja asiakasanalyysien tekemiseen, henkilön tunnistamiseen, luottokelpoisuusarviointiin ja markkinointitarkoituksiin. Henkilötunnusta käytetään kuluttajan asiakasnumerona asiakashallinnollisista syistä. Tutustu Klarnan tietosuojaselosteeseen, jos kaipaat lisätietoja siitä, miten Klarna käsittelee henkilötietoja.

* Erämaksumahdollisuus koskee tällä hetkellä vain kuluttaja-asiakkaita.


KLARNA - Joustava erämaksu

Valitessasi joustavan erämaksun päätät itse, missä tahdissa haluat maksaa ostoksesi (alkaen 1/24 jäljellä olevasta summasta, kuitenkin vähintään 5,00 EUR /kk). Tämä tarkoittaa, että

 • Saat tilaamasi tuotteet ennen kuin maksat
 • Sinun ei koskaan tarvitse antaa maksukorttitietojasi
 • Voit milloin tahansa maksaa loppusumman pois yhdellä kertaa

Kun maksat kuukausittain vähintään 1/24 (kuitenkin aina vähintään 5 EUR), joustavan erämaksun lainakorko on 19,90 %, eikä luotosta veloiteta muita maksuja. Todellinen vuosikorko ja luoton kokonaiskustannus ilmoitetaan verkkokaupan kassalla.

Kun valitset joustavan erämaksun, Klarna lähettää joka kuukauden lopussa kuukausilaskun, jolla ilmoitetaan vähintään maksettava summa. Mikäli sinulla on samanaikaisesti useita erämaksuja Klarnalla, kaikki ostokset kootaan samalle kuukausilaskulle.

Voit milloin tahansa vaihtaa pienemmän kuukausierän maksusuunnitelmaan, jolloin maksat kuukausittain vain 1 % jäljellä olevasta velasta. Näin voit tehdä maksamalla kuukausilaskulla ilmoitetun pienemmän vähimmäissumman. Lainakorko on tällöin 22,00 % jäljellä olevalle luotolle. Lisäksi kuukausittain veloitetaan 3,95 €:n käsittelymaksu. Maksat kuitenkin vain yhden käsittelymaksun kuukaudessa riippumatta ostojen määrästä. Esimerkiksi 1000,00 €:n ostokselle, joka maksetaan 12 samansuuruisessa 98,00 €:n kuukausierässä, todellinen vuosikorko on 34,64 %, ja luoton kokonaiskustannus on 1171,00 €.

Kun haet oikeutta maksaa ostoksesi erissä, haet Klarnalta kertaluottoa. Hakemuksen yhteydessä Klarna tekee luottotietojen tarkistuksen ja hyväksyy hakemuksen lähettämällä luottosopimuksen sähköpostitse (tai kotiosoitteeseesi, mikäli kyseessä on ensimmäinen ostosi tai edellisestä ostosta Klarnalla on kulunut aikaa).

Luotonantaja on Klarna Bank AB (publ), yhteisötunnus 556737-0431, Sveavägen 46, 111 34 Tukholma.

Klarna on luottomarkkinayhtiö, jota valvoo Ruotsin finanssivalvonta, Finansinspektionen (Box 7821, 103 97 Tukholma).

Klarnan luottosopimuksiin sovelletaan Klarnan yleisiä luottosopimusehtoja

Voit lukea lisätietoa luotosta täältä: Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot


Paypal

PayPal on suosittu maailmanlaajuinen maksunvälityspalvelu, jonka avulla voi maksaa helposti ja turvallisesti ympäri maailmaa sekä omalta PayPal-tilitä että tiliin yhdistämältään luottokortilta. 

PayPal on johtava verkkomaksupalvelu, jonka maksut toimivat 190 maassa ympäri maailman. Jo yli 190 miljoonaa ihmistä käyttää PayPal-tiliä verkossa maksamiseen. 

Maksun voi suorittaa oman PayPal-tilin saldosta tai käyttämällä yleisimpiä luottokortteja. Maksaminen luottokortilla ei vaadi asiakkaalta rekisteröitymistä PayPalin asiakkaaksi eikä siitä aiheudu ylimääräisiä, ellei osto sisällä valuutanmuuntoa.

 • Maksu PayPal tililtä
 • Visa, Visa Electron
 • MasterCard
 • American Express
 • UnionPay (Kiina)

Collector laskulla tai osamaksulla maksaminen

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla tai osamaksulla yhteistyössä Collector Commercen kanssa, joka on Collector Credit Ab:n laskupalvelu. Kun valitsette maksutavaksi Collector Commercen Lasku/Osamaksun, tulette saamaan tilatut tuotteet kotiinne ennen niiden maksamista. Voitte maksaa koko summan kerralla tai jakaa maksunne pienempiin eriin. Laskun tai osamaksun maksuvaihtoehdokseen valitakseen täytyy olla täyttänyt 18 vuotta ennen tilauksen tekemistä.

Lasku saapuu postissa jälkikäteen. Yleisen käytännön mukaan Collector-lasku lähetetään asiakkaalle tilausta seuraavan kuun puolessa välissä. Esimerkiksi jos tilaus tehdään 16.1. lähetetään lasku tässä tapauksessa 15.2. Laskun saatuanne voitte valita maksatteko luoton kertasuorituksena, tai osamaksuina 24 kuukauden kuluessa maksamalla vähintään laskuun merkityn kuukauden vähimmäissumman. Todellinen vuosikorko muodostuu luottokustannuksista (korko ja erityiset maksut) annettuna luottomäärälle laskettuna vuosikorkona. Todellisen vuosikoron suuruus riippuu sekä luottomäärästä että luoton pituudesta.

Esimerkki: 1000 euron ostoksen todellinen vuosikorko 12 kk osamaksuaikana on 21 %. Tilauksen summaan lisätään Collectorin laskutuslisä 2,90eur. Collector suorittaa luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä korko viivästyneeltä ajalta.

Mikäli palautat laskulla ostamasi tuotteet palautusajan puitteissa, ei sinulle saavu laskua ollenkaan. Jos lasku kuitenkin ehtii saapua, niin sitä ei tarvitse maksaa. Mikäli palautat osan laskulla ostamistasi tuotteista, niin maksat vain pitämäsi tuotteet ja laskutuslisän. Epäselvissä tilanteissa voitte aina olla yhteydessä asiakaspalveluun: asiakaspalvelu(at)treenikamat.fi tai 050 466 7269 (ark. 8-18).

Tutustukaa tarkoin alapuolella oleviin laskutus- ja tililuottoehtoihin ennen tilaamistanne.

Täydelliset ehdot Collectorin Lasku/Osamaksusta seuraavista linkeistä:

Lisätietoa Collector luotosta tästä: VAKIOMUOTOISET EUROOPPALAISET KULUTTAJALUOTTOTIEDOT

Katso Collector Luottoehdot tästä: YLEISET LASKU-, TILILUOTTO- JA OSAMAKSUVAIHTOEHDOT