Suomalainen verkkokauppa / 30 päivän palautusoikeus / Maksuton toimitus yli 150 € arvoisiin tilauksiin Matkahuollon Lähellä -paketilla

Maksutavat

Verkkokauppamme maksuliikenteestä vastaa:

PayPal

Klarna

 • kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksu
 • luottokortit
 • Lasku (Maksa myöhemmin)
 • Osamaksu (Pilko maksut)


Maksutavat ovat käytössä sekä kuluttajille että yrityksille.

 

Maksutavat yrityksille

Verkkokaupassa on käytössä Klarnan ja Paypalin tarjoamat maksutavat yrityksille ja tilauksen voi tehdä suoraan verkkokaupasta.

Tarjoamme yrityksille pyynnöstä myös oman laskutusvaihtoehdon. Maksuehto 14 pvä, ellei erikseen muuta ole sovittu. Laskutus sähköisesti. Verkkolaskutus yrityksille onnistuu meidän oman laskutuksemme kautta. Arvioimme laskua pyytävän yrityksen ja pidämme oikeuden kieltäytyä oman laskun tarjoamisesta yrityksille oman arviomme mukaan. Yrityksille tarjottavat laskut, joita ei hoideta määräajassa, annetaan perintätoimiston hoidettavaksi. 

Kysy myös kauttamme saatavasta rahoituksesta maksimissaan 20 000€ hankinnoille, asiakaspalvelumme auttaa: asiakaspalvelu[at]treenikamat.fi

  

Klarna – Maksa myöhemmin

Osta nyt, maksa myöhemmin!

Klarna-laskun ehdot

Kun valitset maksutavaksi Klarna-laskun, asiointisi on turvallista ja helppoa.  

 • Saat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin maksat niitä
 • Maksuaika on 14 vuorokautta
 • Sinun ei tarvitse antaa maksukorttitietoja
 • Voit tarkastella laskua osoitteessa klarna.fi
 • Voit maksaa erissä*

Laskutusmaksu on 0 €. Jos saatavaa ei makseta, Klarna lähettää maksumuistutuksen, josta Klarna veloittaa muistutusmaksun 5,00 €. Klarna veloittaa myös viivästyskorkoa korkolain mukaan. Jos saatava maksumuistutuksista huolimatta on edelleen maksamatta, Klarna voi siirtää saatavan perintätoimistolle perittäväksi, mikä voi aiheuttaa perintäkustannuksia.

Luottokelpoisuuden arviointi

Klarna tarkistaa ostohetkellä tilaajan luottokelpoisuuden, mikä voi tarkoittaa myös luottotietojen tarkistamista luottotietopalvelusta.

Henkilötietojen käsitteleminen

Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Klarna käyttää henkilötietoja asiakasanalyysien tekemiseen, henkilön tunnistamiseen, luottokelpoisuusarviointiin ja markkinointitarkoituksiin. Henkilötunnusta käytetään kuluttajan asiakasnumerona asiakashallinnollisista syistä. Tutustu Klarnan tietosuojaselosteeseen, jos kaipaat lisätietoja siitä, miten Klarna käsittelee henkilötietoja.

* Erämaksumahdollisuus koskee tällä hetkellä vain kuluttaja-asiakkaita.

Lisätietoja Klarnan maksutavasta Maksa myöhemmin: Osta nyt – maksa myöhemmin! 

 

Klarna – Pilko maksut

Valitessasi joustavan erämaksun päätät itse, missä tahdissa haluat maksaa ostoksesi. Voit maksaa 6, 12, 24, 36 kuukauden aikana (1/100 luoton määrästä, kuitenkin vähintään 5,00 EUR /kk). Tämä tarkoittaa, että

 • Saat tilaamasi tuotteet ennen kuin maksat
 • Sinun ei koskaan tarvitse antaa maksukorttitietojasi
 • Voit milloin tahansa maksaa loppusumman pois yhdellä kertaa

Kun maksat kuukausittain vähintään 1/100 (kuitenkin aina vähintään 5 EUR), joustavan erämaksun lainakorko on 18,90 %, eikä luotosta veloiteta muita maksuja. Todellinen vuosikorko ja luoton kokonaiskustannus ilmoitetaan verkkokaupan kassalla.

Kun valitset joustavan erämaksun, Klarna lähettää joka kuukauden lopussa kuukausilaskun, jolla ilmoitetaan vähintään maksettava summa. Mikäli sinulla on samanaikaisesti useita erämaksuja Klarnalla, kaikki ostokset kootaan samalle kuukausilaskulle.

Voit milloin tahansa vaihtaa pienemmän kuukausierän maksusuunnitelmaan, jolloin maksat kuukausittain vain 1 % jäljellä olevasta velasta. Näin voit tehdä maksamalla kuukausilaskulla ilmoitetun pienemmän vähimmäissumman. Lainakorko on tällöin 22,00 % jäljellä olevalle luotolle. Lisäksi kuukausittain veloitetaan 3,95 €:n käsittelymaksu. Maksat kuitenkin vain yhden käsittelymaksun kuukaudessa riippumatta ostojen määrästä. Esimerkiksi 1000,00 €:n ostokselle, joka maksetaan 12 samansuuruisessa 98,00 €:n kuukausierässä, todellinen vuosikorko on 34,64 %, ja luoton kokonaiskustannus on 1171,00 €.

Kun haet oikeutta maksaa ostoksesi erissä, haet Klarnalta kertaluottoa. Hakemuksen yhteydessä Klarna tekee luottotietojen tarkistuksen ja hyväksyy hakemuksen lähettämällä luottosopimuksen sähköpostitse (tai kotiosoitteeseesi, mikäli kyseessä on ensimmäinen ostosi tai edellisestä ostosta Klarnalla on kulunut aikaa).

Luotonantaja on Klarna Bank AB (publ), yhteisötunnus 556737-0431, Sveavägen 46, 111 34 Tukholma.

Klarna on luottomarkkinayhtiö, jota valvoo Ruotsin finanssivalvonta, Finansinspektionen (Box 7821, 103 97 Tukholma).

Klarnan luottosopimuksiin sovelletaan Klarnan yleisiä luottosopimusehtoja

Voit lukea lisätietoa luotosta täältä: Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot

 

Paypal

PayPal on suosittu maailmanlaajuinen maksunvälityspalvelu, jonka avulla voi maksaa helposti ja turvallisesti ympäri maailmaa sekä omalta PayPal-tilitä että tiliin yhdistämältään luottokortilta. PayPal on johtava verkkomaksupalvelu, jonka maksut toimivat 190 maassa ympäri maailman. Jo yli 190 miljoonaa ihmistä käyttää PayPal-tiliä verkossa maksamiseen. 

Maksun voi suorittaa oman PayPal-tilin saldosta tai käyttämällä yleisimpiä luottokortteja. Maksaminen luottokortilla ei vaadi asiakkaalta rekisteröitymistä PayPalin asiakkaaksi eikä siitä aiheudu ylimääräisiä kuluja, ellei osto sisällä valuutanmuuntoa.

 • Maksu PayPal tililtä
 • Visa, Visa Electron
 • MasterCard
 • American Express
 • UnionPay (Kiina)


Maksamiseen liittyvistä mahdollisista ongelmista ja kysymyksistä voi ottaa yhteyttä: asiakaspalvelu[at]treenikamat.fi

Mikäli asiasi koskee Klarnan laskuun liittyviä kysymyksiä, voit myös ottaa yhteyttä suoraan Klarnan asiakaspalveluun tai kirjautua sisään heidän palveluunsa osoitteessa www.klarna.fi