Ota yhteyttä Etusivu Ostoskori

Likainen ilmajoogakangas on helppo puhdistaa näillä ohjeilla.

Likainen ilmajoogakangas on helppo puhdistaa näillä ohjeilla.

Ilmajoogakangas on tekstiili, joka likaantuu käytössä. Kangas on harjoituksen aikana jatkuvassa kosketuksessa harjottelijaan. Vaikka harjoitusvaatteet ja paljas iho olisivat vaikka kuinka puhtaat, ei lian ja rasvan tarttumista kankaaseen voi estää - likaantumista voi vain hidastaa. Laiskimmat - ja puhtaudesta ei niin tarkat - voivat siirtää kankaan pesua käyttämällä kankaassa hajunpoistajia.

Ilmajoogakankaat ovat  konepestäviä, joten niiden pesu ei työllistä kiireisessäkään arjessa kohtuuttomasti. Kankaiden pesussa ja kuivauksessa on kuitenkin muutama tärkeä asia, joita tulee noudattaa kankaan pitkän käyttöiän säilyttämiseksi. Ohjeiden laiminlyöminen voi pahimmassa tapauksessa heikentää kankaan turvallisuutta! 


Kankaiden pesusta:

- konepestäviä

- pese vain yksi silkki kerrallaan

- käytä mietoa pesuainetta

- voit käyttää huuhteluainetta, varsinkin talvella kangas sähköistyy helposti ja sopivalla huuhteluaineella tätä voi vähentää

- pese ilmajoogakangas kylmällä vedellä, hienopesu

- älä kuivaa kangasta kuivausrummussa - älä edes matalimmalla lämmöllä! Koneellinen kuivaus voi heikentää kankaan kuituja, mikä tekee kankaan käyttämisestä vaarallista.

- vältä kuivausta suorassa auringonvalossa, sillä myös auringon UV-säteily voi heikentää materiaalia

- kuivaa kangas sisällä, poissa auringon valosta

- jos treenipaikassasi on tilaa, voit kiinnittää kankaan kuivumaan suoraan sille tarkoitettuun koukkuun

- varmistu, että kangas on täysin kuiva ennen kuin käytät sitä taas


Jos sinulla on kysyttävää ilmajoogakankaiden huollosta tai et ole aivan varma teetkö oikein, ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja autamme mielellämme: 050 466 7269 (ark. 8-18) tai asiakaspalvelu@treenikamat.fi