Fast international deliveries / Awesome customer service / Care about ethics & ecology / Great selection

Sähköinen ilmajoogakangas? Näin vähennät sähköisyyttä helposti.

Sähköinen ilmajoogakangas? Näin vähennät sähköisyyttä helposti.

Joskus ilmajoogakangas voi olla sähköinen, mikä on aivan normaalia. Sähköisyys johtuu kankaan materiaalista, nylonista sekä kuivasta ilmasta varsinkin talvella. Sähköisyys voi tuntua monesta epämiellyttävältä ja talven kuiva ilma voi aiheuttaa kankaassa jopa häiritsevän voimakasta sähköisyyttä. Onneksi sähköisyyttä voi kuitenkin vähentää - tärkeintä on poistaa kuivuutta, joko ilmasta, kankaasta tai itsestäsi. Näin se toimii:


1. Kankaan kostututus: tarvitset suihkepullon, vettä ja tiskiainetta. Lisää suihkepulloon tippa tiskiainetta ja vettä. Sekoita hyvin ja ruiskuta etäältä kankaaseen ennen treeniä - ei märäksi, vaan lisäämään kankaan kosteutta ennen treeniä. Jo pari ruiskausta voi riittää, riippuen ilman kuivuudesta.

2. Kaupasta voi ostaa valmista antistaattista suihketta, jolla voi poistaa tekstiilien sähköisyyttä. Samaa ainetta voi käyttää myös muihin kodin tekstiileihin.

3. Pyykätessä huuhteluaine vähentää sähköisyyttä käytössä.

4.  Ennen treeniä hiero itseesi kosteusvoidetta. Kevyt kosteutus riittää, ei tarvitse laittaa paljon, jotta kangas ei rasvaannu ja säästyt harvemmilla pesukerroilla.

5. Ennen treeniä ilmajoogakankaan sähköisyyttä voi purkaa vetämällä kangasta pitkin esim. metallista hengaria tai muuta metallista esinettä. Varo käyttämästä teräviä esineitä, jotta kangas ei vaurioidu. 


Pieniä tekoja, joilla on suuri vaikutus harjoituksesta nauttimiseen. Iloisia treenejä!

Jos nämä ohjeet eivät auttaneet tai sinulla on muita kysymyksiä ilmajoogakankaan huollosta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme: 050 466 7269 (ark. 8-18) tai asiakaspalvelu@treenikamat.fi


Comments

Sign in in order to write a comment