Fast international deliveries / Awesome customer service / Care about ethics & ecology / Great selection

Ilmajoogakankaan tarkistus ennen harjoitusta

Ilmajoogakankaan tarkistus ennen harjoitusta

Ilmajoogakangas – kuten mikä tahansa tuote – kuluu ja tulee joskus käyttöikänsä päähän. Kankaiden käyttöikä oikein huollettuna on pitkä, jopa vuosia. Joskus on kuitenkin mahdollista, että ilmajoogakangas vaurioituu esim. korujen, sormusten, treenivaatteissa olevien lenkkien tai myyn syyn takia. Kaikki, mikä voi tarttua kiinni kankaaseen treenin aikana kannattaa riisua ennen harjoituksen aloitusta ja treenivaatteiksi kannattaa valita sellaiset vaatteet, joissa ei ole metallisia lenkkejä tai muuta sellaista joka voi vahingoittaa kangasta. Sama kannattaa huomata myös antaessasi ystävän, lastesi, asiakkaasi tai muiden kokeillessa ilmajoogakangastasi arkivaatteissaan!

Aina ennen jokaista käyttöä ilmajoogakangas tulee tarkastaa, jotta harjoittelu on turvallista. Ilmajoogan luonteeseen kuuluu riski pudota ja satuttaa itsensä ja siksi turvalliseen käyttöön tulee panostaa. Voit ammattilaisena opettaa asiakkaasi tekemään tarkistuksen omalle kankaalleen ennen jokaista harjoitusta. Näin he oppivat ottamaa vastuuta omasta harjoituksestaan ja vievät hyvää tapaa eteenpäin esim. kotona tehtäviin harjoituksiin ja muille studiolle. Kotikäytössä ota tarkistuksen tekeminen tavaksesi ja opeta myös muuta käyttäjät kuten lapset huolehtimaan tuotteen kunnosta.

Ennen harjoitusta tehtävän tarkistuksen tekeminen on nopeaa ja helppoa. Näin teet tarkistuksen:

  • Poista ilmajoogakangas ripustuksesta.
  • Kuljeta kangas käsiesi läpi ja tarkista se reikien, repeytymien tai muun kuluman varalta. Jos huomaat tuotteessa jotain vikaa, poista se käytöstä ja vaihda uuteen.
  • Kiinnitä erityistä huomiota O-renkaan ympärille – solmuun. Jos voit, irrota rengas ja oikaise kangas kuljettamalla se käsiesi läpi, jotta näet kulumat paremmin. Jos et avaa solmua, tarkasta huolella solmu – jos metallirenkaassa on säröä, halkeama tai se on muuttanut muotoaan huomattavasti, on syytä avata solmu ja tarkistaa kankaan kunto suorana.
  • Haista ilmajoogakangasta.
  • Jos kangas haisee miedosti, voit käyttää sen raikastamiseen ilmanraikastinta tai hajunpoistajaa.
  • Mikäli haju on voimakas, poista kiinnitykset, O-renkaat ja pese ohjeiden mukaan.

Ilmajooga on hauska laji, jota on mahdollista harjoittaa monella tavalla. Se voi olla oman mielen mukaan energistä, temppuilevaa, väsyttävää tai rentouttavaa. Mutta erityisesti aina, ilmajoogan tulee olla turvallista! Mikään ei ole niin tärkeää kuin tuotteen turvallinen käyttö, joten ota turvallisuus tavaksi. Turvallisuus on ensimmäinen askel mielen rauhoittamiseksi.

Jos et ole vielä hankkinut omaa ilmajoogakangasta, mutta haluaisit sellaisen, klikkaa TÄSTÄ.

Comments

Sign in in order to write a comment