Fast international deliveries / Awesome customer service / Care about ethics & ecology / Great selection

Ilmajoogakankaan kiinnitys yhdestä vai kahdesta pisteestä?

Ilmajoogakankaan kiinnitys yhdestä vai kahdesta pisteestä?

Ilmajoogakankaan voi kiinnittää joko yhdestä tai kahdesta kiinnityspisteestä. Yhdestä pisteestä kiinnitettäessä kangas roikkuu siis siten, että molemmat kankaan päät ovat kiinni samassa pisteessä ja kahdessa kiinnityspisteessä kankaat päät ovat eri pisteissä. Ilmajoogassa, kuten joogassa yleensä, sinun tulee kuunnella itseäsi ja etsiä oma tapa tehdä - niin myös kankaan kiinnityksessä. Eroja on jonkin verran - osa liittyy suoraan tekemiseen, mutta suurin ero lienee tuntumassa. Miltä sinusta tuntuu, kun harjoitat ilmajoogaa?


Lyhyesti eroista:

Yhden pisteen kiinnityksellä kangas "halaa" sinua sekä takaa että edestä ja pystyt liikkumaan ympäri 360 astetta, esim. jos haluat pyöriä, niin tämä on hyvä. Myös, jos haluat tehdä liikeitä kankaalla seisten, yksi kiinnityspiste on silloin turvallisempi valinta - kankaasta saat tukea tiukasti molemmilta sivuilta.


Kahdella pisteellä kankaalla et voi pyöriä ympäri yhtä helposti etkä vahingossa joudu kiikkiin loputtomasti pyörivään liikkeeseen. Kangas ei halaa sinua tiukasti ja pääsi yläpuolella on avoimuuden tuntu - jotkut pitävät tästä enemmän kuin tiukasta otteesta. Älä tee seisomaliikkeitä kahden pisteen kiinnityksellä, sillä se ei ole turvallista.


Jos et ole varma, kumman haluat tai jos kankaalla on monta käyttäjää, voit pelata varman päälle ja asentaa kaksi kiinnityspistettä. Tällöin mahdollistat enemmän variaatioita ja monen erilaisen käyttäjän mieltymykset, sillä voit aina siirtää toisen kankaan pään joko erilleen tai samaan kiinnityspisteeseen. Suosittelemme myös kokeilemaan ilmajoogaa osaavan ohjaajan vetämänä, joka osaa auttaa sinua sinulle sopivan kiinnityksen löytämisessä.


Eli valinta riippuu, millaisesta tuntumasta pidät ja kuinka rajoittavaksi koet kiinnityspisteiden määrän liikerepertuaarissasi. Voit tutustua sekä yhden että kahden pisteen kiinnityspisteisiin TÄSTÄ

Comments

Sign in in order to write a comment